Verbazing bij Linda de Mol: oud Big Brother-presentator wint prijs in Miljoenenjacht

Presentatrice Linda de Mol kon haar ogen zondagavond niet geloven. Op de tribune bij het SBS-programma Miljoenenjacht, gisteren een van de best bekeken programma's met bijna 1,4 miljoen kijkers, zat niemand minder dan voormalig televisiepresentatrice Esther Duller (53). Ze viel ook nog in de prijzen.
Linda de Mol in Miljoenenjacht. ©SBS 6

Linda de Mol dacht al een bekend gezicht te zien toen ze langs de tribune liep en uitgerekend ‘dat bekende gezicht’ viel in de prijzen. ,,Nee", riep De Mol vanavond uit. ,,Jij bent dé Esther Duller. Dé Esther Duller van Big Brother toch? Dat ben jij toch?” 

Duller stamelde nog dat Big Brother wel lang geleden is, maar daarmee was de kous nog niet af voor De Mol. ,,Nou niet zo lang geleden. En bij RTL heb je gewerkt heel lang.”

Eén been

Esther Duller. ©sbs

De voormalige presentatrice is al een tijdje niet meer op televisie te zien. Ze werkt tegenwoordig voor de Bart de Graaff Foundation, die jongeren die een eigen bedrijf willen beginnen maar een lichamelijke beperking hebben helpt. ,,Als zij naar de bank gaan krijgen ze vaak 'nee’ te horen. Van ‘nee sorry, we vinden het een beetje eng dat je maar éen been hebt of kanker’”, legde Duller uit. ,,Wij helpen ze door bedrijven te zoeken die ze een startkapitaal willen doneren.”

Duller viel zondagavond in de prijzen. ,,Ik had het hartstikke leuk gevonden als je achter de desk had gestaan, maar je krijgt in ieder geval een cadeau”, zo vervolgde De Mol de uitzending. 

De moeder van drie kinderen werd uitgekozen voor de publieksprijs en mocht de laatste koffer openen. Ze won een televisie en een home cinema-set.