Dit zeggen Topics gebruikers

Deze 12 gebruikers vertellen je graag wat ze nu precies zo leuk vinden aan Topics. Waarom lezen ze Topics? En welke playlists volgen ze zoal? Dat lees je hier!

Topics scheelt me een hoop zoekwerk

Ik vind Topics een gemakkelijke manier om nieuws uit verschillendse kranten te lezen en onderwerpen te volgen waarin ik geïnteresseerd ben. Zo hoef ik niet zelf allemaal websites af te zoeken.

Dennis Westerhof
Dennis Westerhof (36) zelfstandig ondernemer

Topics is een prachtige aanvulling op mijn krant

Ik ben heel enthousiast over Topics. Ik volg vooral columnisten die ik pittig en prettig vind en onderwerpen die mijn eigen krant iets minder belicht, zoals economie en sport. Topics is voor mij daarom echt van toegevoegde waarde.

Thom Harkema
Thom Harkema (58) marketing manager

Je krijgt een breder beeld als je nieuws uit verschillende kranten volgt.

Ik gebruik Topics meestal 's ochtends. Dan heb ik mijn krant en iPad bij de hand en neem ik echt de tijd om alles te lezen. Dat is fantastisch. Je krijgt een breder beeld omdat je nieuws uit verschillende kranten volgt.

Annelies Ypma
Annelies Ypma (65) gepensioneerd

Voor hetzelfde geld heb ik nu 13 kranten

Ik vind Topics een aanwinst omdat er artikelen uit meerdere kranten op te vinden zijn. Topics is een goede manier om verschillende perspectieven bij elkaar te krijgen. Je wordt geprikkeld om over nieuwe dingen te leren. Het is een enorme aanvulling op mijn abonnenment, want voor hetzelfde geld kun je nu heel veel nieuws consumeren.

Gea Wijers
Gea Wijers (44) researcher

Topics past perfect in mijn treinleven

Omdat ik een druk leven heb en voor mijn werk veel moet reizen is Topics echt een uitkomst. Ik vind het handig om verschillende kranten bij elkaar te hebben op een platform en volg onderwerpen die me bezighouden, zoals food en reizen.

Stephanie van Vliet
Stephanie van Vliet (29) content creator

Met Topics blijf je gewoon lekker verder lezen

Ik gebruik Topics iedere dag. Ik vind het fijn dat het mogelijk is om artikelen uit meerdere kranten te lezen. Topics is breder dan je eigen krant. Het is een verruiming op je nieuwsgaring.

Richard Kessels
Richard Kessels (46) bagagemedewerker

Topics geeft een veel breder overzicht dan de krant alleen

Ik gebruik Topics nog niet zo lang, maar weet nu al de weg te vinden op het platform. Ik ben vooral verrast door het lokale nieuws. Normaal las ik dat eigenlijk niet, maar nu is er toch best veel dat ik interessant vind.

Erna Bomers
Erna Bomers (38) vormgever

Als echte nieuwsfreak zit ik dagelijks op Topics

Ik lees Topics dagelijks, ik ben een echt nieuwsfreak. Het is grappig om te zien hoe de verschillende kranten een onderwerp belichten. Topics nodigt uit om je mening goed te kunnen vormen. Er zijn ook artikelen uit twee Belgische kranten te vinden, dat verruimt je blik.

Rob Thart
Rob Thart (64) gepensioneerd

Topics is uniek

Ik vind Topics een uniek medium en het ziet er gelikt uit. Het is toegankelijk, je krijgt meteen je eigen onderwerpen te zien en kan zo weer verder klikken.

Ik vind diepgang belangrijk omdat door de komst van sociale media veel nieuws heel kort geworden is.

Henrieke Assen
Henrieke Assen (41) fotograaf

Topics past erg bij deze moderne tijd

Ik zit voor mijn werk veel in het buitenland en wil dan snel op de hoogte zijn van wat er speelt in Nederland. Dan is Topics erg handig. Topics is een nieuwe manier om nieuws te vergaren. Ik vind het heel erg passen bij deze moderne tijd.

Ronald Elbers
Ronald Elbers (53) directeur

Ik kan zelf kiezen welke onderwerpen ik belangrijk vind

Ik pas mijn topics aan op wat er nu speelt. Het is handig dat ik zelf kan kiezen welke onderwerpen ik belangrijk vind. Momenteel volg ik het onderwerp Amerikaanse verkiezingen. Straks is dat weer een ander politiek onderwerp.

Elias Crum
Elias Crum (40) heeft een online marketingbedrijf

Met Topics volg ik onderwerpen waar ik me betrokken bij voel

Ik vind Topics geweldig omdat je in een oogopslag op de hoogte bent van datgene waarvan je hebt aangegeven dat je het interessant vindt. Ik volg onderwerpen waar ik me betrokken bij voel.

Tineke Guise
Tineke Guise (64) geeft rondleidingen