Tatjana slaat terug met 33yearchallenge: ‘Wees blij dat je ouder mag worden’

Voormalig actrice Tatjana Simic (55) is helemaal klaar met de zogenoemde 10yearchallenge die sinds deze week het internet overspoelt. Volgens Simic mag ouderdom vaker omarmd worden.
©Instagram/ Tatjana Simic

,,Waar gaat dit nou over! Mensen, leef en wees blij dat je ouder MAG worden. Als je het zo bekijkt is alles goed’’, aldus de blondine over de 10yearchallenge, waarbij foto's uit 2009 en 2019 gedeeld worden. ,,De strijd tegen verouderen winnen we echt niet want vroeg of laat is het toch zichtbaar’’, gaat Simic verder. ,,Het zou ook geen probleem moeten zijn.’’

Bij een kleine collage van zichzelf als de wulpse 22-jarige Kees uit de hitserie Flodder en een recent kiekje vanaf een golfbaan op het zonnige Hawaï roept Tatjana dan ook de hashtag 33yearchallenge in het leven. Met klem: ,,Botox of niet, wees blij en lief! Tel je zegeningen.’’ 

Op aandringen van haar fans, die massaal concluderen dat ze ‘nog altijd hot’ is, komt ze via haar instagramaccount ook nog met een zwembadfoto - die inmiddels ruim 2.000 likes telt - en een ‘kuuuuus vanaf Big Island Hawaï’ op de proppen. 

Psst, vind je dit interessant?

Ontdek Topics nu 1 maand gratis en stel je eigen nieuwsoverzicht samen.

Lees 1 maand gratis

Al abonnee?

Log in en lees altijd gratis Topics.

Boller

Tatjana met buurman Neuteboom in de speelfilm Flodder 1 (1986). ©ANP Kippa


Over of de socialite fan is van een prikje van de plastisch chirurg liet Tatjana zich nooit uit. Al in 2015 maakte ze, na kritiek op haar uiterlijk na een tv-optreden in Pauw, duidelijk dat ze niet tegen de tijd vecht.
 Zo reageerde ze: ,,Ik ben in de overgang. Dat is geen geheim. Ik ben zwaarder dan normaal. Boller dan ooit. Maar mijn borsten zijn ook mooier dan ooit.’' 

Tatjana en haar vermogende partner Lex van Hessen verhuisden vier jaar geleden naar vorstendom Monaco. De twee huren in Monte Carlo een luxe appartement in de Odeon Tower. Tussen hun reisjes naar zonnige oorden door, is Simic nog regelmatig in Nederland te vinden.

Overigens is de televisiepersoonlijkheid niet de enige die vindt dat we in het verleden moeten duiken. Mariah Carey liet twee dagen geleden weten de 10yearchallenge ‘niet te begrijpen'. ,,Ik doe niet aan tijd’’, schreef ze met een knipoog bij twee dezelfde foto's van zichzelf.